ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ
CYDADIET logo image
cydadiet logo

Ο Σύνδεσμος Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου στη διάθεση των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές στην Ελλάδα και του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων -Διατροφολόγων για το θέμα αυτό

Ο Σύνδεσμος Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου ανακοινώνει ότι:

Ο Σύνδεσμος Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου (Συ.Δι.Κυ.) επιθυμεί να εκφράσει την βαθύτατη λύπη και τη υποστήριξη του στους οικείους των αδικοχαμένων από τη φονική πυρκαγιά της Ανατολικής Αττικής.

Ο Σύνδεσμος μας δεν μένει ουδέτερος στις δύσκολες αυτές ώρες. Οι σκέψεις και οι προσευχές όλων μας είναι με τους πληγέντες, τους συγγενείς των ανθρώπων που χάθηκαν άδικα από την πύρινη κόλαση ενώ και όσον αγνοούνται.

Ο Συ.Δι.Κυ. με επικοινωνία του προς τον Πανελλήνιο Σύλλογο Διαιτολόγων – Διατροφολόγων  διαβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται στη διάθεση του για οτιδήποτε χρειαστούν και ζήτησε να είναι σε ανοικτή γραμμή μαζί μας για να μπορέσει  ο ΣυΔιΚυ να συλλέξει ότι χρειαστεί και να τους το αποστείλει. 

Ενώνοντας τη φωνή του με τον υπόλοιπο κυπριακό λαό, στο κύμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης που εκδηλώνεται προς την Ελλάδα ο Συ.Δι.Κυ. ανακοινώνει τη συμβολική συνεισφορά ποσού ύψους 500 ευρώ μέσω του τηλεμαραθωνίου του Alpha TV Cyprus προς ενίσχυση των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας, στην περιοχή της Αττικής.

Συγχρόνως ο Συ.Δι.Κυ. καλεί τα μέλη του να σταθούν αλτρουιστικά με κάθε τρόπο που μπορούν και να στηρίξουν γενναιόδωρα τους πληγέντες με εισφορές στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοίξει η Κυπριακή Δημοκρατία ή και άλλους νομότυπους λογαριασμούς.

Αυτές τις δυσθεράπευτες στιγμές φαίνεται από τον καθένα μας ο ανθρωπισμός, η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση για τους συνάνθρωπου μας.

 

Σύνδεσμος Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου

27/7/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ