ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ
CYDADIET logo image
cydadiet logo

Ημερίδα «Η Ηγεσία και τα χαρακτηριστικά ενός Σπουδαίου Επαγγελματία Υγείας»

O Σύνδεσμος Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας συνδιοργανώνουν την Ημερίδα Διατροφής

«Η Ηγεσία και τα χαρακτηριστικά ενός Σπουδαίου Επαγγελματία Υγείας» | 10 Δεκεμβρίου 2022, CINE Studio, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Ο Σύνδεσμος Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου συνδιοργανώνει με το Τμήμα Επιστημών Ζωής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας την Ημερίδα Διατροφής με τίτλο «Η Ηγεσία και τα χαρακτηριστικά ενός Σπουδαίου Επαγγελματία Υγεία» η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 στο Αμφιθέατρο CINE Studio του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Στόχος  της ημερίδας είναι η κατανόηση και η δημιουργία καλυτέρου εργασιακού περιβάλλοντος με το να δοθούν πρακτικοί τρόποι επικοινωνίας για τους ασθενείς απο τους διαιτολογους/διατροφολογους και γενικα τους επαγγελματιες υγειας . Το πρώτο μέρος της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί σε μορφή εργαστήριου ενώ το δεύτερο μέρος θα είναι αφιερωμένο στην ενημέρωση για την παραγωγή γάλακτος, την σημασία του στην υγεία του ατόμου και τον ποιοτικό του έλεγχο στην Κύπρο.

Κύριος Ομιλητής στην ημερίδα είναι ο Δρ Elie Wakil, καθώς και ο Δρ Μάριος Χριστοφόρου, η κα Έλλη Χατζηλουκά και ο κ. Γιάννης Μπίλλης. 

Την ημερίδα θα συντονίζει η  Δρ Ελένη Π. Ανδρέου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Πανεπιστήμιου Λευκωσίας και Προέδρος του ΣυΔιΚυ, και η Δρ Έλενα Φιλίππου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Πανεπιστήμιου Λευκωσίας.

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν ενώ θα δοθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης με 5 ΣΜΕ καθώς και αντίγραφο του βιβλίου “Οδηγός Διατροφής για Καλύτερη Ρύθμιση του Διαβήτη” σε κάθε παρευρισκόμενο.

ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ 

 Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλέφωνο (+357) 22452258 ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@cydadiet.org.

                                                                                                       

Πρόγραμμα:

Leadershipworkshopdairy seminar 10 12 22 ΣυΔιΚυ 

 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ