ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ
CYDADIET logo image
cydadiet logo
Άλλα συνέδρια - εκδηλώσεις

Run as One

header_fo web_1305x525_NEW

 

ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE

ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ηλεκτρονικά μέσω του www.alphamega.com.cy/runasone αλλά και στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών των έντεκα Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ μπορούν να γίνουν  οι εγγραφές για τον αγώνα δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ Run As One, ο οποίος διεξάγεται την Κυριακή, 22 Οκτωβρίου και περιλαμβάνει Ημιμαραθώνιο Δρόμο, Εταιρικό και Ατομικό Δρόμο 5χλμ καθώς και Δρόμο 1χλμ.

Η εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου θα δοθεί στις 8:30πμ, των 5 χιλιομέτρων (ατομικό και εταιρικό) στις 11:00πμ και 11:30πμ στον αγώνα ενός χιλιομέτρου. Πρόκειται για μια διοργάνωση που απευθύνεται σε όλους καθώς κάποιος μπορεί να τρέξει, να περπατήσει ή απλά να προσέλθει στο Fun Park της διοργάνωσης και να υποστηρίξει τις προσπάθειες των δρομέων, στηρίζοντας παράλληλα τον κοινωφελή σκοπό του αγώνα.

Πρόγραμμα «Παιδί, Διατροφή & Υγεία»

H διοργάνωση διεξάγεται για δεύτερη συνεχή χρονιά και αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ με την επωνυμία «Παιδί, Διατροφή & Υγεία», το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου. Μέσω του προγράμματος, το οποίο εισέρχεται στο δεύτερό του χρόνο, εκατοντάδες παιδιά 9-12 χρόνων έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν χωρίς χρέωση ένα μέλος του Συνδέσμου και αφού περάσουν από τις προβλεπόμενες μετρήσεις, αποκτούν εξατομικευμένο πρόγραμμα ισορροπημένης διατροφής. Τα έσοδα του ΑΛΦΑΜΕΓΑ Run As One θα διατεθούν για τους σκοπούς του προγράμματος.

Δηλώσεις Συμμετοχής

Όσοι δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά θα παραλάβουν το Πακέτο Συμμετοχής από το κοντινότερο κατάστημα της ACS Courier. Ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται μέχρι 16 Οκτωβρίου, ενώ στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ μπορεί κάποιος να δηλώσει συμμετοχή μέχρι και το Σάββατο, 21 Οκτωβρίου. Το Κόστος Συμμετοχής είναι €20 για τον Ημιμαραθώνιο, €12 για τους Ατομικούς Δρόμους και €200 για τις εταιρείες που θα συμμετάσχουν στον Εταιρικό Δρόμο 5χλμ.

Δωρεάν για τα παιδιά


Τα παιδιά έως 12 χρόνων (γεννημένα μέχρι  και το 2005) θα τρέξουν δωρεάν, αφού η διοργάνωση είναι αφιερωμένη σε αυτά. Όλα τα παιδάκια θα πάρουν δίπλωμα συμμετοχής, μετάλλιο και φρούτα από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, ενώ ειδικά γι’ αυτά ετοιμάζονται εκπλήξεις, παιχνίδια και διαδραστικές δραστηριότητες με ελεύθερη είσοδο.

Πρόγραμμα και διαδρομή


Σημείο εκκίνησης και τερματισμού όλων των διαδρομών αλλά και του after party που θα ακολουθήσει –με γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς κα Dj’s- θα είναι και φέτος η Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης.

Έπαθλα

Σημαντικά κίνητρα δίνει ο αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ «Run As One» τόσο για τους τρεις πρώτους νικητές στον Ημιμαραθώνιο όσο και για τους τρεις πρώτους στον Ατομικό Δρόμο 5χλμ αλλά και για τις τρεις πρώτες εταιρείες του Εταιρικού Δρόμου 5χλμ. Συγκεκριμένα οι τρεις πρώτοι νικητές στον Ημιμαραθώνιο θα πάρουν δωροεπιταγές από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ για 350, 150 και 100 ευρώ αντίστοιχα. Το ίδιο ισχύει και για τις τρεις πρώτες νικήτριες. Τα ίδια χρηματικά έπαθλα ισχύουν και για τον Ατομικό Δρόμο 5χλμ, τόσο για την ανδρική όσο και για τη γυναικεία κατηγορία, αλλά και για τον Εταιρικό Δρόμο 5χλμ – τα έπαθλα θα πάρουν οι εταιρείες.

Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους του Ημιμαραθωνίου και του Ατομικού Δρόμου 5χλμ, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ θα κληρώσουν και δέκα ζευγάρια αθλητικά παπούτσια, ειδικά σχεδιασμένα για τρέξιμο.

Χορηγοί

Τον αγώνα διοργανώνουν οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ με μεγάλους χορηγούς την Primetel και την Deloitte. Χορηγός εκτυπώσεων είναι το τυπογραφείο Landas Colour. Χορηγοί είναι η RCB Bank, το φυσικό μεταλλικό νερό Ζαγόρι, η Universal Life, το τυπογραφείο Κασουλίδης, το Lucozade και η ACS Courier.

Τη διοργάνωση στηρίζουν οι Δήμοι Έγκωμης, Στροβόλου, Λευκωσίας και Αγίου Δομετίου, ο Εθελοντικός – Φιλανθρωπικός Οργανισμός των ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή» και ο Σύνδεσμος Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ