ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ
CYDADIET logo image
cydadiet logo

Media: Φωτογραφίες

Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου 4/2/2021

World Cancer Day 2021

      

 

 

 

 
 

Μαθητικός Διαγωνισμός 

•Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά Παγκύπριος Μαθητικός Διαγωνισμός με θέμα «Είμαι νέος και δημιουργώ ένα μέλλον χωρίς καρκίνο».
•Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και του Υπουργείου Υγείας και στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού και συγκεκριμένα των νέων για τη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών για ένα μέλλον χωρίς καρκίνο.

•Η πρωτοβουλία για την οργάνωση του Διαγωνισμού αυτού εντάσσεται στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού και ιδιαίτερα των νέων για την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου που τιμάται κάθε χρόνο στις 4 Φεβρουαρίου και την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου που τιμάται στις 15 Φεβρουαρίου.

•Έπαθλα
•Ο διαγωνισμός αθλοθετείται με χρηματικά έπαθλα αξίας €300 (πρώτο βραβείο), €200 (δεύτερο βραβείο) και €100 (τρίτο βραβείο) για τους νικητές μαθητές/τριες της κάθε κατηγορίας. Στο τέλος της εκστρατείας θα αναδειχθούν 3 νικητές από κάθε κατηγορία.

•Λάβε και εσύ μέρος στον Παγκύπριο Μαθητικό Διαγωνισμό με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου και στείλε το δικό σου μήνυμα για ένα μέλλον χωρίς καρκίνο.

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο που ακολουθεί: www.karaiskakio.org.cy/worldcancerday/

Συνδιοργανωτές του διαγωνισμού είναι το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου, η Europa Donna Κύπρου, το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, ο Europa Uomo Κύπρου, το Ίδρυμα «Χριστίνα Α. Αποστόλου», ο Σύνδεσμος «Ένα όνειρο, μια Ευχή», ο Σύνδεσμος Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ). 

Τον διαγωνισμό στηρίζει η Τράπεζα Κύρου

 

Φωτογραφίες