ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ
CYDADIET logo image
cydadiet logo

Media: Δημοσιεύσεις

Πρακτικός Οδηγός για ένα σύγχρονο διαιτολογικό γραφείο

Πρακτικός Οδηγός για ένα σύγχρονο διαιτολογικό γραφείο 

από Παναγιώτη Βαραγιάννη, Αναστάσιος Παπαλαζάρου, Ελένη Ανδρέου & Χριστιάνα Φιλίππου-Χαριδήμου
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
Κωδικός: BOOK9789963987160

Εκδόθηκε Λευκωσία 2013, medNutrition publications


Επιμέλεια κειμένων Ειρήνη Κύρα, Νεκταρία Καρακώστα
Φιλολογική επιμέλεια Παρασκευή Χατζηγεωργίου
Διαστάσεις 14.5 cm x 21 cm
ISBN 9789963987160
Σελίδες 147

Περιγραφή:

Είστε διαιτολόγος και αναρωτιέστε: Να ανοίξω δικό μου γραφείο ή όχι; Η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι πολύ σύνθετη. Δεν απαντιέται με ένα "ναι" ή ένα "όχι". Η απόδειξη για αυτό; Το βιβλίο αυτό. Διαβάζοντάς το, θα ανακαλύψετε αν το διαιτολογικό γραφείο είναι κατάλληλη επαγγελματική διέξοδος γα εσάς.

Ωστόσο, το βιβλίο δεν περιορίζεται σε αυτό. Περιέχει tips και αλάνθαστα μυστικά επιτυχίας για το ξεκίνημά σας, αλλά και κάθε βήμα της επαγγελματικής σας πορείας. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο και για όσους έχουν ήδη γραφείο, αλλά θέλουν να βελτιώσουν την επιχείρησή τους (λειτουργία, έσοδα, αποτελεσματικότητα κ.ο.κ.)

Γιατί διαιτολόγος είστε. Σκοπός είναι να γίνετε και επιτυχημένος επιχειρηματίας!

 

 

Κεντρική Διανομή:
Αθήνα: medNutrition (2107561853) & βιβλιοπωλεία "Χριστάκης" (2103639336)
Θεσσαλονίκη: βιβλιοπωλεία "Ψαράς" (2310265042)

Κύπρος: Σύνδεσμος Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου( 0035722452258/88)


Παναγιώτης Βαραγιάννης, Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Med.Sc.
Ολοκλήρωσε τις βασικές σπουδές του στο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης με ειδίκευση στην Κλινική Διαιτολογία, ενώ σήμερα είναι υποψήφιος διδάκτωρ του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με ερευνητικό θέμα την Παιδική Παχυσαρκία.
Περισσότερα


Δρ Ελένη Ανδρέου-Γιωργάκη, Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, LD, RDN, DProf.
Κατέχει διδακτορικό στην Κλινική Διαιτολογία, Διατροφή και Αγωγή Υγείας. Απέκτησε το προπτυχιακό της στο Youngstown State University Αμερικής και συνέχισε τη διετή μεταπτυχιακή ακαδημαϊκή και πρακτική εξάσκηση στην Κλινική Διαιτολογία στο ίδιο πανεπιστήμιο και το Southside & Northside Memorial Hospital στο Οχάιο. Διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και είναι υπεύθυνη των προγραμμάτων Διαιτολογίας.
Περισσότερα 


Δρ Αναστάσιος Παπαλαζάρου, Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, Ph.D.
Είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, πτυχιούχος και διδάκτωρ του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Το 1994 απέκτησε το πρώτο του μεταπτυχιακό τίτλο από το King's College (Λονδίνο) και το 2003 το δεύτερο μεταπτυχιακό του δίπλωμα στην Αθλητική Διατροφή από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Στο ίδιο τμήμα ολοκλήρωσε τη διδακτωρική του διατριβή διερευνώντας την τροποποίηση διατροφικής συμπεριφοράς σε ασθενείς με νοσογόνο παχυσαρκία.


Δρ Χριστιάννα Φιλίππου-Χαριδήμου, Κλινική Διαιτολόγος - διατροφολόγος, MS, RDN, DProf.
Απέκτησε πτυχίο στην Κλινική Διαιτολογία από το Southern Illinois University Carbondale της Αμερικής, όπου αργότερα ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της με ειδικότητα στην Αθλητική Διατροφή. Έχοντας λάβει τον τίτλο RDN (Registered Dietitian and Nutritionist) συνέχισε το διδακτωρικό της στο Middlesex University (Λονδίνο), στην Κλινική Διαιτολογία και Αγωγή Υγείας με θέμα "Διατροφική Συμπεριφορά". 

Τιμή: 15.00€

 

Δημοσιεύσεις