ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ
CYDADIET logo image
cydadiet logo
Άλλα συνέδρια - εκδηλώσεις

Σεμινάρια Διατροφής στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

  EVITE

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι  το Πρόγραμμα Διαιτολογίας & Διατροφής, Health and Life Sciences and Engineering του  Πανεπιστήμιου Λευκωσίας διοργανώνει Σεμινάρια / Εργαστήρια στην Διαιτολογία / Διατροφολογία, Κλινική Διαιτολογία και Αθλητική Διατροφολογία στις 11-14/6/2018.

Η εκδήλωση τέθηκε  υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου(ΣυΔιΚυ) και γίνεται με την υποστήριξη και συνεργασία της Κυπριακής Εταιρείας Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού (CySPEN) και του Συμβούλιου Εγγραφής Επιστημόνων, Τεχνολόγων Τροφίμων και Διαιτολόγων (ΣΕΕΤΤΔ).

Στα σεμινάρια θα παρουσιαστούν οι σημαντικές εξελίξεις στον χώρο της διαιτολογίας, της κλινικής διατροφής και του μεταβολισμού, μέσα από εισηγήσεις, εργαστήρια και συζητήσεις με επιστήμονες από την Κύπρο ειδικούς στα θέματος  διαιτολογιας, διατροφής, τεχνολογίας/ επιστήμης τροφίμων και αθλητικής επιστήμης. Επιπρόσθετα, θα πραγματοποιηθούν εξαιρετικά ενδιαφέροντα εκπαιδευτικά σεμινάρια και κλινικά φροντιστήρια για την απόκτηση ή την επικαιροποίηση εξειδικευμένων  γνώσεων από την CySPEN, ΣΕΕΤΤΔ, και ΣυΔΙΚΥ  , με σκοπό την ενίσχυση της δια βίου μάθησης Επιστημόνων Υγείας, στοχεύοντας κυρίως σε Διαιτολόγους-Διατροφολόγους και άλλους ενός μεγάλου εύρους ειδικοτήτων.

Τέλος, το συνέδριο προσβλέπει στην παροχή ευκαιριών ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων, θέτει τις βάσεις για την περαιτέρω ενασχόληση με το αντικείμενο καθώς και εγείρει προβληματισμούς για το μέλλον.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο Yellow (στο κτίριο Millennium) του πανεπιστημίου Λευκωσίας στις 11-14/6/ 2018 και θα είναι ανοικτό για διαιτολόγους/ διατροφολόγους  φοιτητές  αυτής της ειδικότητας αλλά και άλλους επαγγελματίες υγείας.

Για να δείτε το πρόγραμμα του σεμιναρίου και για αίτηση εγγραφής πατήστε  εδώ:

Πρόγραμμα Σεμιναρίου 

Αίτηση Εγγραφής στα LLL Topic10&24_

Δελτίο Εγγραφής

H συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν (έκτος από τα LLLs του CySPEN) και θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

 Η επίσημη γλώσσα του σεμιναρίου είναι η ελληνική .


Δηλώσεις ενδιαφέροντος:

φαξ: 22452292 ή στο email: andreou.el@unic.ac.cy 

 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ